apple sat beli

Apple Watch

 

Apple je firma za koju važi da sve čega se dotakne ona pretvori u zlato. Međutim, dve godine pošto je Pebble otvorio vrata pametnim satovima, Apple se suočio sa najtežim izazovom do sada.

Gear S2

Kada su u pitanju Samsung pametni satovi, skoro nakada ih nismo mogli okarakterisati kao poželjne, intuitivne ili  što je najvažnije od svega, kompatibilne.Sa svojim Swatch izgledom i sposobnošću da radi lepo sa skoro svim  Android pametnim telefonima, Samsung je izveo preokret u pravom smeru sa GEAR S2 satom.

gear_s2-hero

pebble_time_crveni desna strana

Pebble Time

 

Prvi Pebble je bio jedan od začetnika u svetu pametnih satova , koji je pametne satove približio običnom potrošaču. Sada je konkurencija jača i postavlja se pitanje, da li je novi Pebble Time dorastao novim uslovima na tržištu?

 

MOTO 360 - 2

Moto 360 je pametni sat  koji je obeležio 2014 godinu -Jedan od prvih satova koji je koristio AndroidWear operativni sistem i koji je nudio u to vreme revolucionarni dizajn . I pored nekoliko mana, Moto 360 je ispunio sva očekivanja koja su pred njega postavljena, a sada je na red došla i druga generacija ovog pametnog sata.

moto 360

zenwatch 2

ASUS ZENWATCH 2

Kada se pogleda prva generacija pametnih satova, Asus ZenWatch je pored MOTO 360 ostavio možda i najjači utisak. Njegove glavne prednosti su bile niska cena i jako lep dizajn. Iako je imao i neke mane ( ekran je slabog osvetljenja i loš senzor otkucaja srca) prva generacija Asusovog pametnog sata je doživela zavidan uspeh.

MOTO 360 - prva generacija

Nijedan pametni sat  nije željno iščekivan kao MOTO 360, te sada već davne 2014. godine. Na stranim sajtovima i prodavnicama je prodavan unapred i ako ste želeli da uzmete primerak za sebe, morali ste da budete strpljivi. Apple sat je takođe imao sličnu kampanju iza sebe, ali je MOTO 360 najavljen čitavih 6 meseci pre početka prodaje i sa svojim kružnim dizajnom je postao zaštitno lice AndroidWear OS-a

slika za meni

ZA MOBILNI

SONY SmartWatch 3

Sony SmartWatch 3 na papiru ne deluje kao primamljiv pametni sat, ali ugrađen GPS i metalno kućište ga čine jednim od najkompletnijih pametnih satova do sada.